Att vara kund

Att vara kund hos OrdningOredO ska kännas på flera sätt. Det ska kännas- och naturligtvis vara avlastande. Det ska kännas att du får kvalitet, att det ligger både engagemang och kompetens i våra insatser. Det ska kännas att vi respekterar din tid och det som måste fungera i din vardag. Det ska kännas bra att rekommendera OrdningOredo till grannen, släkten och vännerna.

Vilken uppgift vi än utför är det bilden av en nöjd uppdragsgivare vi har framför oss. Denna bild inspirerar, skapar arbetsglädje och energi både i det lilla och det stora projektet.

”Stefan är en trevlig, glad och ambitiös person. Han är noggrann och positivt inställd. Vi kan verkligen rekomendera honom till andra då vi är nöjda med allt han har gjort åt oss. Vi skulle absolut kunna tänka oss att be om hans hjälp i framtiden.”

Loris

”Vi har fått hjälp att borra i diverse olika väggar, hänga upp TV, tavlor, speglar och skåp. Åke kan verkligen sin sak, är förtroendeingivande och kompetent. Han kan dessutom ge bra råd på hur saker skall göras. Vi kände oss trygga och väldigt glada över resultatet. Dessutom hade vi det riktigt trevligt! Tack Åke!”

Frida Dahl

”Jag har lite teknikångest. Det är jag väl inte så ensam om att ha. Men ändå.

Min vardag är, som för oss alla, förknippad med datorer, I-pads och mobiltelefoner. Funkar det så är det underbart. När det inte gör det så blir det svart och lite ångestfullt.

Hur gör man? Vem berättar och förklarar?  Trycker på det rätta tangenterna?

Ge mig en skrivmaskin och en gammal telefon med lur och sladd. Så tänker jag när det strular.

Men!

Mötet med Åke och med hans varsamma, kloka och pedagogiska problemlösande förklaringar har varit så befriande. 

Tack Åke. Det känns såsom jag snart vågar se mig själv som en datoranvändare.” 

 

Stefan Hilding

Förläggare på Norstedts bokförlag

Fastigheten & trädgården

Köksrenovering

Om och tillbyggnad

Hemmet & kontoret

Hemmet