Tänk dig den där känslan som infinner sig när ordning & redo säger ”Då var det klart”. Det sista penseldraget är ett faktum, sista kabeln är kopplad, sista skruven i terrassen är dragen och hela ytan är ren och snygg, sista lampan är upphängd och den sista listen är monterad med perfekt passform.

Eller känslan du har när sista skrivbordet och kontorsstolen är monterad och när datorn och hela nätverket levererar. Känslan att veta att programmen i datorn är dig trogen, tacksam och förstår dig i allt. Det är den känslan som styr hela vår verksamhet och som ger oss mening i att komma hem från ett gott dagsverk varje dag.

Tänk dig det omvända så förstår du hur vi menar.

 

 

Då var det klart…

Med ordning på helheten och detaljerna får du den rätta känslan som gör dig redo att identifiera och ta vara på möjligheterna som varje dag erbjuder. Ja vi jobbar helt enkelt med känslor. Vi vet att det kan vara svårt att få till de sista detaljerna som fattas för att starta eller färdigställa ett projekt. Det kan handla om att det rätta verktyget fattas, den rätta utrustningen eller komponenten, det kan även handla om att tiden eller rent att kunskapen saknas. Det är där vi kommer in i bilden.

Vi finns när du behöver oss

Du kan anlita ordning & redo för det enskilda projektet eller så anlitar du oss löpande när behov uppstår. Först träffas vi, analyserar behovssituationen och hittar en form för ett samarbete som kan handla om omfång i tid och arbetsområden samt tid för inställelse. Utifrån denna diskussion sammanställer vi en plan och offert.

Erkänt duktiga på hemmet/kontoret och fastigheten/trädgården.

(Se våra tjänster) och är stolta för våra kunders omdömen som du kan läsa om under fliken ”Att vara kund”. Dock är vi medvetna om att vi inte är bättre än vår senaste leverans.

Inom ordning & redo finns alltid beredskapen att rycka in att hjälpa till. I gruppen har vi sinne för ordning, reda, affärsmässighet och stil. Detta kombinerar vi med kunskap och erfarenhet inom byggnation, snickerier, möbelmontering, fastighets- och trädgårdsskötsel. Med djuplodad kunskap inom IT, support, kommunikation och utbildning är vi redo i ordets rätta bemärkelse skapa ordning i de affärskritiska momenten i din vardag.