Låt oss ta hand om din hemteknik

Teknik som fungerar skapar frihet och handlingskraft. Fungerande teknik sparar tid och förenklar vardagen både på jobbet och när det gäller att få ihop livspusslet.

Att slå sig ner i fåtöljen, konstorsstolen eller vid köksbordet och ha hela världen framför sig. Där du i ditt arbete eller på ledig tid kan välja precis det du vill inspireras av just då. Och med några klick sköter du dina viktigaste vardagsärenden utan att behöva köa eller ens lämna fåtöljen. Det är dit vi vill komma.

Vår affärsidé är att din hemteknik ska fungera och att den ska förenkla och förgylla din vardag. Vårt mål är att du ska känna dig trygg, handlingskraftig med din teknik och att du ska känna dig som en van datoranvändare.

Hempati finns vid din sida som engagerad  och pedagogisk rådgivare, support och problemlösare för helheten och inom respektive teknikområde:

Vi hjälper dig med allt som rör din hemteknik:

  1. Internetabonnemang och en fungerande internetuppkoppling.
  2. Ett fungerande nätverk, uppkopplat mot internet där din router, dator, mobil, surfplatta och skrivare kan prata med varandra.
  3. Hjälp att välja de rätta hårdvarorna till exempel dator, mobil och så vidare, anpassade efter hur du tänker använda dem.
  4. De vanligaste programvarorna, operativsystemen och apparna installerade och klara att använda.
  5. Råd, förklaringar och användarmanualer.

 

Enkelt att boka oss och enkelt att tala med oss

Det är enkelt att boka oss och det är enkelt att tala med oss. Vi förklarar med enkla ord vad som är vad så att du förstår  våra förslag, våra lösningar och hur du använder olika program. Vi förklarar även vilka rutiner som är bra att ha lite koll på. Dessutom är vi trevliga.

Kontakta oss nu så blir det av.

Välkommen

Åke Lundén